Tuottaja:
Weingut Maria und Sepp Muster
Alue:
Südsteiermark, Steiermark, Itävalta
Tila:
10 hehtaaria
Viljellyt rypäleet:
Sauvignon Blanc, Morillon, Gelber Muskateller, Welschriesling, Zweigelt, Blauer Wildbacher, Blaufränkisch
Maaperä:
Savi- ja kalkkikivi (Opok)
Viljely:
Luomu & biodynaaminen viljely (sertifioitu)
Maria ja Sepp Musterista tuli viinitilallisia vuonna 2000, kun he saivat tilan haltuunsa Seppin vanhemmilta. Tila sijaitsee Steiermarkissa, Itävallan eteläisimmällä viininviljelyalueella Grazin kaupungin kupeessa. Se kattaa kokonaisuudessaan 22 hehtaaria, joista 10 hehtaaria on viiniköynnöksiä.
Tarhoilla harjoitetaan luonnonmukaista ja biodynaamista viljelyä ja kaikki työ pyritään tekemään käsin (viinit ovat luomusertifioituja ja Demeter-merkittyjä).
Maria & Sepp Musterin horisonttia kuvaavat viinipullojen etiketit ovat heidän edesmenneen taiteilijaystävänsä, Beppo Pliemin, käsialaa.
Tuotevalikoima
Sauvignon Vom Opok 2021 (0,75l)
Tuottaja: Weingut Maria und Sepp Muster
Alue: Südsteiermark, Steiermark, Itävalta
Tyyli: Valkoviini
Rypälelajikkeet: Sauvignon Blanc
Alkoholipitoisuus: 11,5 %
Vuosi: 2021
Viiniköynnösten ikä on noin 15 vuotta ja niiden maaperä ‘Opok’ on kalkkikivinen, koostuen hiekasta ja savesta.
Rypäleet on kerätty käsin ja alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla. Viini kypsyy noin 20 kuukauden ajan vanhoissa puutynnyreissä eikä sitä suodateta.
TUOTETTA EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VARASTOSSA
Rosé Vom Opok 2021 (0,75l)
Tuottaja: Weingut Maria und Sepp Muster
Alue: Südsteiermark, Steiermark, Itävalta
Tyyli: Rosee
Rypälelajikkeet: Blauer Wildbacher, Blaufränkisch, Zweigelt
Alkoholipitoisuus: 11,5 %
Vuosi: 2021
Rosee on sekoite tunnettuja itävaltalaisia rypäleitä; Blaufränkisch-, Zweigelt- ja Blauer Wildbacher -lajikkeita. Näistä kolmesta Blauer Wildbacher on nimenomaan Steiermarkin alueen alkuperäislajike.
Viiniköynnösten ikä on noin 40 vuotta, ja niiden maaperä ‘Opok’ on kalkkikivinen, koostuen hiekasta ja savesta.
Rypäleet on kerätty käsin ja alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla. Viini kypsyy noin 20 kuukauden ajan vanhoissa puutynnyreissä eikä sitä suodateta.