“Nivers -valikoima on luotu ilahduttamaan viinin ystäviä ja tarjoamaan laadukas vaihtoehto niille kulinaristeille, jotka valitsevat ruoan seuraksi mieluummin alkoholittoman vaihtoehdon.
Se tarjoaa aromaattisia sävyjä, jotka paljastuvat vähitellen maistelun aikana, aina ensisiemaisusta loppukulaukseen.
Juomien rakenne sekä hapokkuuden ja makeuden tasapaino luovat juomaparitukselle harmoniaa, tuottaen ainutlaatuisen aistillisen kokemuksen.“
- Nicolas Verstraete, Lyon, Ranska
Tuotevalikoima
Herbacée & poudrée (0,75l)
Juoma on valmistettu pääasiassa vihreästä teestä, Yabukita-lajikkeesta (grand cru), joka on kotoisin Oitan alueelta Japanista.
Tämän lisäksi sen valmistuksessa on käytetty verjus-mehua, kombuchan viljelmää, vadelmanlehtiuutetta, maté -teelajikkeita, mimosaa (hopea-akaasia) sekä fucus-levää.
Väriltään juoma on vaalean keltainen, vihreän sävyillä. Siinä on raikasta yrttisyyttä, hienostuneita vivahteita kuivatusta mangosta ja hapokkaasta luumusta.
Juomasuosituksia: grillatut kalat, paistetut kampasimpukat, kasvisruoat. Juoma sopii erityisesti annoksille, joiden maustamiseen on käytetty sitruunaa. Tarjoile juoma 12°C-14°C asteisena ja nauti se 10 päivän sisällä avaamisesta.
Florale et hespéridée (0,75l)
Juoma on valmistettu pääasiassa valkoisesta teestä (grand cru), joka on kotoisin Fujian vuorelta Kiinasta.
Tämän lisäksi sen valmistuksessa on käytetty verjus-mehua, kombuchan viljelmää, hedelmäuutetta, bergamottia sekä sukaattisitruunaa.
Väriltään juoma on kirkkaan keltainen. Sen täyteläisessä aromassa on valkoista kukkaa, kuten jasmiinia, ja sitrushedelmien tuoma tasapainoinen hapokkuus.
Juomasuosituksia: Raaka kala (carpaccio, sashimi) sekä annokset, joiden maustamiseen on käytetty eksoottisia hedelmiä, kuten sitruunaa, passion- tai yuzu-hedelmää. Tarjoile juoma 12°C-14°C asteisena ja nauti se 10 päivän sisällä avaamisesta.
TUOTETTA EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VARASTOSSA