Hakusen Shuzō perustettiin 1850-luvulla ja se sijaitsee Kawaben pienessä kaupungissa, Gifun prefektuurissa Japanissa. Hakusen on ollut erityisen tunnettu laadukkaan hon-mirinin ja shōchūn tuottajana, saken valmistuksen panimo aloitti vasta vuonna 1899.

Hakusen on perheomisteinen panimo, joka valmistaa tuotteensa käsityönä ja käyttää korkealaatuista ja lähellä viljeltyä riisiä. Sakeen käytettävä vesi on raikasta vuoristovettä läheisestä Hida-joesta.

 

Gifun prefektuuri japanissa


Tuotevalikoima

 
 
 
 

Fukuraijun Junmai Ryōrizake (0,72 l & MG 1,8 l)

  • Tuottaja: Hakusen Shuzō

  • Alue: Gifu, Japani

  • Tyyli: Junmai, Ryorishu

  • Riisi: Hida Homare

  • Riisin kiillotusaste: 60 % (40 % riisinjyvästä kiillotettu pois)

  • Alkoholipitoisuus: 14 %

  • Pastörointi: Pastöroitu

  • Suodatus: Hiilisuodatettu

    Junmai: ‘puhdas sake’ / ei lisättyä alkoholia

    Ryorishu: Ruoanlaittoon sopiva sake

    Fukuraijun Ryorizakea kuvaillaan ruoanlaittoon sopivaksi (ryorishu) sakeksi, mutta älä anna sen johtaa harhaan - sake sopii erinomaisesti ruokajuomaksi tai juotavaksi sellaisenaan.