Hakusen Shuzō perustettiin 1850-luvulla ja se sijaitsee Kawaben pienessä kaupungissa, Gifun prefektuurissa Japanissa. Hakusen on ollut erityisen tunnettu laadukkaan hon-mirinin ja shōchūn tuottajana, saken valmistuksen panimo aloitti vasta vuonna 1899.
Hakusen on perheomisteinen panimo, joka valmistaa tuotteensa käsityönä ja käyttää korkealaatuista ja lähellä viljeltyä riisiä. Sakeen käytettävä vesi on raikasta vuoristovettä läheisestä Hida-joesta.
Gifun prefektuuri japanissa
Tuotevalikoima
Fukuraijun Junmai Ryōrizake (0,72 l & MG 1,8 l)
Tuottaja: Hakusen Shuzō
Alue: Gifu, Japani
Tyyli: Junmai, Ryorishu
Riisi: Hida Homare
Riisin kiillotusaste: 60 % (40 % riisinjyvästä kiillotettu pois)
Alkoholipitoisuus: 14 %
Pastörointi: Pastöroitu
Suodatus: Hiilisuodatettu
Junmai: ‘puhdas sake’ / ei lisättyä alkoholiaRyorishu: Ruoanlaittoon sopiva sake
Fukuraijun Ryorizakea kuvaillaan ruoanlaittoon sopivaksi (ryorishu) sakeksi, mutta älä anna sen johtaa harhaan - sake sopii erinomaisesti ruokajuomaksi tai juotavaksi sellaisenaan.