Sagan prefektuuri japanissa
Fukuchiyo Shuzō perustettiin vuonna 1924 ja se sijaitsee Kashiman kaupungissa, Kyūshūn saarella Sagan prefektuurissa. Naoki Iimori toimii panimossa sekä Kuramotona (omistaja) että Tojina (pääpanimomestari).
Kaikki Fukuchiyon saket valmistetaan modernilla Sokujo moto -menetelmällä, mikä tarkoittaa saken valmistuksessa alkoholikäymisen nopeampaa prosessia. Sokujo moto -menetelmällä käyminen kestää noin 2 viikkoa, kun se perinteisesti kestää 3-4 viikkoa. Menetelmästä huolimatta, Naoki Iimori pidentää saken käymistä 30-33 päivään, jotta sake saisi mahdollisimman täyteläisen rakenteen samalla säilyttäen sen raikkauden. Panimon saket valmistetaan myös ilman hiilisuodatusta.
Sagan prefektuuri sijaitsee Kyūshūn saaren luoteisosassa, joka on Japanin saariston neljästä suuresta saaresta eteläisin. Tämä maaseutumainen prefektuuri käsittää pohjoisessa sijaitsevan Sefurin vuoriston ja etelässä sijaitsevat laajat Sagano-tasangot, joista lähes 70 prosenttia ovat maatalousmaata ja metsää.
Alueella on lukuisia riisiterasseja, joista useita pidetään Japanin parhaimpina riisipeltoina. Riisipellot on muotoiltu hyllyiksi, rakennettu kukkuloille avaamalla maita ja tuomalla niihin vettä joista. Riisipellot tunnetaan myös kauneudestaan, ja moni niistä on turistinähtävyys.
Tuotevalikoima
TUOTETTA EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VARASTOSSA
Nabeshima Ginjo (0,72l)
Tuottaja: Fukuchiyo Shuzō
Alue: Saga, Japani
Tyyli: Ginjo, Junmai, Muroka
Riisi: Yamada Nishiki
Riisin kiillotusaste: 50 %
Alkoholipitoisuus: 16 %
Pastörointi: Pastöroitu pullotuksen yhteydessä
Suodatus: Ei hiilisuodatettu
Junmai: ‘puhdas sake’ / ei lisättyä alkoholia
Ginjo: Riisinjyvästä on kiillotettu vähintään 40 % / jäljellä on enintään 60 %
Muroka: hiilisuodattamaton sake
Fukuchiyon panimo on nimennyt sakensa Nabeshiman samurai-klaanin kunniaksi - suku oli vuosisatojen ajan merkittävässä roolissa Kyūshūn saarella Sagan alueella.
TUOTETTA EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VARASTOSSA
Nabeshima Daiginjo (0,72l)
Tuottaja: Fukuchiyo Shuzō
Alue: Saga, Japani
Tyyli: Daiginjo, Junmai, Muroka
Riisi: Yamada Nishiki
Riisin kiillotusaste: 35 %
Alkoholipitoisuus: 17 %
Pastörointi: Pastöroitu pullotuksen yhteydessä
Suodatus: Ei hiilisuodatettu
Junmai: ‘puhdas sake’ / ei lisättyä alkoholiaDaiginjo: Riisinjyvästä on kiillotettu vähintään 50 % / jäljellä on enintään 50 %
Muroka: hiilisuodattamaton sake
Fukuchiyon panimo on nimennyt sakensa Nabeshiman samurai-klaanin kunniaksi - suku oli vuosisatojen ajan merkittävässä roolissa Kyūshūn saarella Sagan alueella.