• Tuottaja:

    Domaine des Entrefaux

  • Alue:

    Crozes-Hermitage, Rhône, Ranska

  • Tila:

    27 hehtaaria

  • Viljellyt rypäleet:

    Syrah, Marsanne, Roussanne

  • Maaperä:

    Kivikkoinen savi ja hiekka

  • Viljely:

    Luomusertifioitu & biodynaaminen viljely

 

 
 

Charles Tardy perusti Domaine des Entrefauxin viinitalon vuonna 1979, mistä lähtien Tardyn perheen seuraavat sukupolvet ovat olleet mukana sen toiminnassa. 1990-luvulta alkaen François Tardy, Charlesin poika, on ollut mukana viinitilan kehityksessä ja on tänä päivänä vastuussa sen toiminnasta yhdessä vaimonsa Annen kanssa.

Viinitila sijaitsee Pohjois-Rhônen arvostetulla Crozes-Hermitagen alueella. Tarhojen köynnökset kattavat kokonaisuudessaan 27 hehtaaria ja sijaitsevat Beaumont-Monteuxin, Mercurolin, ja Chanos-Cursonin kylissä. Alueiden maaperä on kivikkoista, koostuen pääasiassa savi- ja kalkkikivestä.

François Tardyn johdolla viinitilalla on harjoittettu luonnonmukaista viininviljelyä, soveltaen siihen myös biodynaamisia viljelymenetelmiä. Domaine des Entrefauxin viinit ovat olleet luomusertifioituja vuodesta 2013 lähtien. 



Tuotevalikoima

 
 
 
 

TUOTETTA EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ VARASTOSSA

 

Crozes-Hermitage Rouge 2022 (0,75l)

  • Tuottaja: Domaine des Entrefaux

  • Alue: Crozes-Hermitage, Rhône, Ranska

  • Tyyli: Punaviini

  • Rypälelajikkeet: 100 % Syrah

  • Alkoholipitoisuus: 12 %

  • Vuosi: 2022

    Viini on valmistettu puhtaasti Syrah -rypäleistä, jotka on poimittu käsityönä arvostetulta Crozes-Hermitagen alueelta Pohjois-Rhônesta; Beaumont-Monteuxin, Pont de l’Isèren, ja Chanos-Cursonin kylistä.

    Viiniköynnökset ovat 10-60 -vuotiaita, ja maaperä kivikkoinen, pääasiassa savea ja hiekkaa.

    Kolmasosa rypäleistä murskataan kokonaisina terttuina ja rypäleet maseroituvat 2-4 viikkoa. Alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla; käymisprosessi ja rypäleiden maseraatio betonisäiliöissä. Viini kypsyy: 10% betonisäiliöissä, 45% tynnyreissä ja 45% puusäiliöissä, 9–15 kuukauden ajan.