Naganon prefektuuri japanissa
Chikuma Nishikin panimo sijaitsee Naganon prefektuurin keskustassa – Japanin korkeimpien vuorijonojen keskellä. Kristallin kirkas vesi, raikas ja kylmä vuoristoilma sekä erinomainen riisi tekevät Naganosta täydellisen paikan laadukkaan saken tuottamiseen.
Chikuma Nishikillä on pitkä panimohistoria, joka juontaa juurensa aina vuoteen 1681. Panimo on rakennettu neljän kaivon ympärille, jotka saavat vetensä Chikuma-joesta ja tarjoavat pehmeää vettä saken valmistukseen.
Panimo käyttää saken valmistukseen kuuluisaa paikallista riisiä, nimeltään Miyama Nishiki, millä on kyky menestyä jopa Naganon erittäin kylmissä olosuhteissa.
Tuotevalikoima
Kizan (0,72l)
Tuottaja: Chikuma Nishiki Shuzō
Alue: Nagano, Japani
Tyyli: Genshu, Ginjo, Junmai, Nama
Riisi: Miyama Nishiki
Riisin kiillotusaste: 55 %
Alkoholipitoisuus: 15 %
Pastörointi: Pastöroimaton
Suodatus: Hiilisuodatettu
Junmai: ‘puhdas sake’ / ei lisättyä alkoholia
Ginjo: riisinjyvästä on kiillotettu vähintään 40 % / jäljellä on enintään 60 %
Genshu: laimentamaton sake / ei lisättyä vettä
Nama: pastöroimaton sake